POS

POS2018-08-23T13:04:08+00:00

Project Description

Skilte

Elipser

Standees

Skab blikfang i øjenhøjde

Skilte kan udformes præcis efter jeres ønsker så det passer bedst til jeres produkt

Skilte

Vi producerer mange typer af skilte med varierende dimensioner og anvendelser. Det kan være foldeskilte, A-skilte, hængeskilte, skilte med bagstøtte samt 3-dimensionelle skilte.

Skiltene kan produceres på mange typer materialer, påføres tryk og udstanses i mange former, præg eller anden form for forædling.

Fælles for skiltene er, at de skal skabe opmærksomhed, informere og formindle lige netop dit budskab.

Et skilt kan med sin udformning skabe opmærksomhed. Det er kun fantasien der sætter grænsen for hvordan dit reklameskilt skal se ud. Et skilt kan være opklæbet, indbundet og udstanset i næsten alle former og materialer.

Så meget mere end bare et rør

Elipser kan fåes i mange størrelser og med special udformninger

Elipser

Vores produktion på Fyn laver ellipser i standard formater samt med individuelle tilretninger som feks. integreret brochureholder. Med kreativt salgsmateriale i butikken, kan du skabe den ekstra opmærksomhed som gør, at salget af dine varer flytter sig for alvor!

POS-materiale i butikken har ofte vist sig at være helt afgørende for en hurtig og impulsiv købsbeslutning. De produkter der eksponeres mest er også dem der ender i kundens indkøbskurv!

Næsten ligesom i virkeligheden

Standees kan gengive personer, produkter m.m. i fuld størrelse

Standees og skiltning i storformat er en unik form for markedsføring for kunder, der efterspørger iøjnefaldende og virkningsfulde løsninger.

Skab opmærksomhed om dit arrangement, butik eller produkt. Produktionen på Fyn producerer fotorealistiske, fritstående reproduktioner af et hvilket som helst motiv i fuld størrelse og på mange forskellige typer materiale.

Vi har et utal af forme til mapper, men vi laver selvfølgelig også gerne en ny fra bunden hvis du har special ønsker.
Mapper bruges i mange forskellige sammenhænge eksempeltvis til årsrapporter og præsentationer. Fælles for alle formål er at mappen skal repræsentere jeres proidukt og virksomhed. Vi kan hjælpe jer med at udforme en mappe der passer jeres behov og brand.
Ring og hør for muligheder.