Borddisplay

Gulvdisplay

Sæt dit produkt til højbords med dette display

Borddisplays giver stærkt blikfang og skaber interesse – både i butikken og på messen

Borddisplay

Borddisplays er mindre displays der oftest bruges ved POS. De er lette at sætte op og flytte rundt på, og kan for eksempel anbringes på hylden ved siden af produktet, eller som en del af en opstilling på et bord.

Borddisplays har mange muligheder. De kan både levere supplerende information, skabe opmærksomhed og være en central del af jeres produkts brand-oplevelse.

Der er rig mulighed for kreativitet i både udformning og materiale. Er der brug for lige dét ekstra spark, kan der også anvendes mange forskellige efterbehandlings- og forædlingsmetoder, såsom udstansning, præg og folie-forædling.

Mød dine kunder i øjenhøjde med et kreativt gulvdisplay

Gulvdisplays trækker blikket til dit produkt, og er et stærkt valg til enhver branding-kampagne

Gulvdisplay

Vi producerer salgsdisplays og dumpere til POS i alle størrelser.

Gulvdisplays er et POS-materiale der giver blikfang der hvor det virkeligt batter: På butiksgulvet, når kunden venter i køen, ved indgangen …
Displayet møder kunden i øjenhøjde, uanset hvor det bliver brugt. Gulvdisplays trækker opmærksomhed til dit produkt, og sikrer samtidigt en stærk brandoplevelse omkring købsbeslutningen.

Gulvdisplays er nemme at flytte på, så materialet kan genbruges og købsoplevelsen forbliver frisk. Denne fleksibilitet gør dem også nemmere at anvende for butiksejere.

Vi kan producere gulvdisplays i mange forskellige materialer og formater, og kan tilføje en bred række af forædlinger og præg.
Mulighederne er mange! Har du en helt speciel ide, eller har i brug for vejledning og inspiration til jeres POS-materiale? Så kontakt os!