Kalender

Kort

Mapper

Kalendere til alle behov

Hold styr på aftalerne, også væk fra skærmen

Kalender

En kalender kan laves på mange måder, og med mange formål. Kalenderen er en tryksag der kan bruges både i forbindelse med kundepleje, som hjælp til kontoret og som led i en større branding strategi.
Eller som emballage! Hvis produktet er en pakkekalender, kan vi også hjælpe jer dér.
Mulighederne er mange og vores produktion i Randers kan det meste.

Bordkalendere er kalendere med en fod, så de kan stå selvstændigt. De laves typisk i et mindre format. Vægkalendere laves enten med indbygget ophæng, eller med et for-boret hul til samme.

Det største standardformat vi laver, er 50 cm i bredden. Wire kan fås i flere forskellige farver. Oftest bruges sort, hvid og sølv.

Kort til enhver lejlighed

Vi laver kort i alle udformninger og alle med det rette blikfang

Kort

Kort til informationsstanderen og som vedlæg. Unikke forretning- og visitkort. Kort er en tryksag der bliver brugt bredt. Hvad enten det er en festlig lejlighed, eller en del af en kampagne, så er det unikke kort et stærkt redskab i jeres branding.

Efterbehandling kan tilføje kortet blikfang og sikre at det efterlader et stærkt indtryk. Vi laver mange forskellige typer blikfang og forædling, og er eksperter i at lave kort. Kontakt os hvis I har brug for særlig vejledning eller vil høre mere!

Praktisk behøver ikke være kedeligt

Unikke salgsmapper m.m. sørger for, at jeres brand er repræsenteret på alle fronter

Mapper

Mapper bruges i mange forskellige sammenhænge eksempelvis til årsrapporter og præsentationer. Fælles for alle formål er at mappen skal repræsentere jeres produkt og virksomhed.
Vi kan hjælpe jer med at udforme en mappe der passer jeres brand.

Vi har et stort udvalg af mappe-forme, men kan også lave nye fra bunden, hvis I har særlige behov.
Kontakt os for mere information.