Indlæser Begivenheder

Bliv din egen ekspert i kartontyper.
Indlægsholder/undervisere: Frank Andersen og Jann-Ole Hegedahl fra PaperMind.

Kender du forskel på en homogenkarton og en falsæskekarton? Hvad er bulk? Hvorfor er en White Lined Chipboard grå på den ene side og hvid på den anden side? Hvad skyldes, at GC2 karton produceres med en gullig bagside?
Ja, vi ved det. Fagtermer findes der masser af – ikke mindst i kartonbranchen. Du har naturligvis en god leverandør til virksomheden af emballager, som kan give dig svar på de mest almindelige spørgsmål. Men ønsker du at blive rigtigt selvkørende og opnå en forståelse for, hvordan det hele hænger sammen, så skal du tilmelde dig.

Vi vil spare dig for mange ærgrelser og vi vil åbne dine sanser for en skøn verden, som ikke er så kompliceret endda.
Vores indlæg tager udgangspunkt i dig. Vi vil høre, hvad du oplever. Du vil fra første øjeblik blive præsenteret for kartonprøver, som du må kigge på, vurdere, rive i, bide i og snuse til. For kun på den måde bliver du for alvor god til at kunne skelne imellem de forskellige kartontyper.

Vi bakker din tilegnede viden op med en præsentation på en storskærm med letforståelige billeder og film af produktionsprocessen.
Garneret med et par hyggelige undervisere 😊

Vi lover dig, at du bliver bedst muligt påklædt til opgaven – at blive din egen kartonekspert.

Emballage der virker – kom og få inspiration.
Indlægsholder: Karl Mikkelsen og Karen Greve Jensen fra Grafisk Finish/Lanngs Emballage.

Du er evt. producent eller indkøber og har fokus på produktet, men hvad med emballagen? – Ja, det er her vi som specialister, kan hjælpe dig.
Emballagen skal understøtte dit produkt. Det skal ikke undervurderes!

Vi vil præsentere spændende emballager i karton og bølgepap. Vi går i dybden med teknisk viden og effekter, så du er klar til at lave din næste emballage.
Har din emballage blikfang? – så dit produkt bliver husket. Alle får en Standard+ æske med prøver på emballager med hjem. Æsken er nem at tage frem og få inspiration fra.

Udover vores indlæg, har du mulighed for at gå rundt i vores nyindrettede showroom, hvor du har mulighed for at se og mærke de forskellige tryksager og for at hente masser af inspiration.

Der vil blive serveret sandwich og drikkevarer mellem de to indlæg.