Indlæser Begivenheder

Emballage anno 2023 samt BioMind® – et nyt kartonprodukt med en enestående miljøprofil!
Indlægsholder: Frank Andersen og Jann-Ole Hegedahl fra PaperMind.

Nu har du muligheden for at blive opdateret på, hvilken omvæltning der foregår i emballagebranchen anno 2023.
Vi skylder den svenske pige – dengang 15-årige Greta Thunberg – meget. Greta fik intensiveret bølgen om nødvendigheden med øget fokus på klimaet, og siden er det gået med kvantespring.
De færreste er i dag i tvivl om, at beskyttelsen af vores klima bliver en meget vigtig del af de kommende årtiers udfordringer, hvilket også understreges af FN´s 1,5 grad målsætning om at holde udslippet af CO2 i skak.

Emballage påvirker også miljøet. Som emballagekøber sidder du sikkert med en række spørgsmål, som vi kan bidrage med svar på:

  • Hvad betyder EU´s udkast PPWR til fremtidens emballageindustri for min virksomhed?
  • Hvordan kan jeg bidrage til at gøre påvirkningen mindre for miljøet?
  • Hvordan får jeg integreret bæredygtig emballage i vores afsætning af produkter, så det også giver resultater på bundlinjen?

Mange forbrugerbeslutninger sker ofte med frivillighedens kraft i forbrugervalg i dagligvarebutikkerne. Men for dig som emballageproducent eller brand owner, bliver frivilligheden erstattet med klare og koncise lovgivninger på området.
Grafisk Finish/Lanngs Emballage præsenterer desuden vores emballagekunder for en helt ny banebrydende kartonserie, BioMind®, som tilbyder det ekstra, der skal til for at få dine produkter i forbrugernes fortrukne position.

BioMind® er en helt særlig kartonserie, som kombinerer genbrugsfibre i forskellige udgaver. Alt for at spare på de ressourcer, som vi alle netop værner om.

Emballage der virker – kom og få inspiration.
Indlægsholder: Karl Mikkelsen og Karen Greve Jensen fra Grafisk Finish/Lanngs Emballage.

Du er evt. producent eller indkøber og har fokus på produktet, men hvad med emballagen? – Ja, det er her vi som specialister, kan hjælpe dig.
Emballagen skal understøtte dit produkt. Det skal ikke undervurderes!

Vi vil præsentere spændende emballager i karton og bølgepap. Vi går i dybden med teknisk viden og effekter, så du er klar til at lave din næste emballage.
Har din emballage blikfang? – så dit produkt bliver husket. Alle får en Standard+ æske med prøver på emballager med hjem. Æsken er nem at tage frem og få inspiration fra.

Udover vores indlæg, har du mulighed for at gå rundt i vores nyindrettede showroom, hvor du har mulighed for at se og mærke de forskellige tryksager og for at hente masser af inspiration.